Αυλαία μετά από 17 χρόνια για τη δραστήρια Ένωση Πολιτών Χώρας Καλύμνου.(video)

1135

Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.

Ο Γιάννης Ρείσης ο ιδρυτής και στυλοβάτης για 17 συνεχόμενα χρόνια της Ένωσης Πολιτών Χώρας ανακοίνωσε στον φακό του kalymnos-news.gr την απόφαση του να αποσυρθεί από τη ενεργό δράση.

Μία απόφαση που ουσιαστικά αποτελεί το κλείσιμο της αυλαίας της δραστήριας Ένωσης, αφού δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν βρέθηκε διαδοχή για τη συνέχιση του έργου της.

Ο Γιάννης Ρείσης είχε την πρωτοβουλία, μόλις συνταξιοδοτήθηκε το 2003 να ιδρύσει την Ένωση Πολιτών Χώρας που ουσιατικά αποτέλεσε ένα μεγάλο εργαστήρι από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες άτομα που εκπαιδεύτηκαν στη ζωγραφική, στην αγιογραφία, στο ελεύθερο σχέδιο, στην μουσική,στην ραπτική αλλά και σε άλλες δράσεις.

 Μία Ένωση με πολλές δράσεις,εκδηλώσεις, εκδρομές που στηρίχτηκε αποκλειστικά στον εθελοντισμό.

Ο Γιάννης Ρείσης αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια το στυλοβάτη της Ένωσης.

 Βέβαια  εύρισκε και τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί και με την Παναγία Κεχαριτωμένη ως Επίτροπος προσφέροντας και στον τομέα αυτό πολλά πράγματα.

Σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 ο Γιάννης Ρείσης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην  Μπέττυ Μαίλλη και το Μάμα Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

1-6-2020 Τέλος εποχής στην Ένωση Πολιτών Χώρας