Δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του ψευτογιατρού.

1444

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα μεσημέρι Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020 η αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Πρόκειται για τον Νίκο Κοντοστάθη, ο οποίος κατηγορείται για την εξαπάτηση τουλάχιστον 45 ανθρώπων τρεις εκ των οποίων, δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών και ένας 76χρονος έχασαν τη ζωή τους.

Ο Κοντοστάθης κατηγορείται για ανθρωποκτονίααπάτηδιακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 47χρονος ονομάζεται Κοντοστάθης Νικόλαος του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθείς την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

anthrwpoktonia1
anthrwpoktonia2
anthrwpoktonia3

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 47χρονος Νικόλαος Κοντοστάθης, ή «Νικόλας Κόντος», ή «κύριος Νικολάου», ο οποίος άλλαξε πολλές φορές ταυτότητα, προσωπικότητα και ζωή. Από το 2015 μεταμορφώθηκε σε διεθνούς φήμης γιατρό που πέρασε από το Βατικανό, σπούδασε στην Αμερική και ανέπτυξε ερευνητικό έργο στο μεγαλύτερο ινστιτούτο της Ελβετίας.

Ο «απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα» έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας από ένα λάθος που έκανε, δηλαδή να πληρώσει με επιταγή τα δίδακτρα του σχολείου των παιδιών του, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσά τους, μάλιστα, δύο παιδιά, οι οποίοι δέχθηκαν τις εναλλακτικές του θεραπείες με παράγωγα κάνναβης και μαντζούνια από το Πήλιο, και δυστυχώς τελικά «έφυγαν» από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα χτυπημένοι από την επάρατη νόσο.




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός