Επιστολή Γ.Ρούσσου για την επιχορήγηση του ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 για το 2020.

678

Επιστολή απέστειλε ο Γιώργος Ρούσσος Πρόεδρος του ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 προς το Δήμαρχο Καλυμνίων και Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Καλύμνου για την επιχορήγηση του Συλλόγου για το 2020.

Ολόκληρο το κείμενο που έστειλε ο Γιώργος Ρούσσος στον Δήμαρχο και στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων είναι το ακόλουθο:

“Για την ενημέρωση σας και τις δικές σας ενέργειες:

Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Καλύμνου.

Η απαιτούμενη διαδικασία προκειμένου να είναι νόμιμη η επιχορήγηση του ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 από τον Δήμο μας για το 2020 , έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό και έχουμε υποβάλει την αίτηση μας και τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δικαιολογητικά εδώ και αρκετό καιρό. (επισυναπτόμενα)

Επισημαίνουμε ότι ήδη έχουμε ταξίδι στην Ρόδο την 25/06/2020 για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 Δωδεκανήσου για το οποίο εκτιμούμε ότι θα φτάσουν οριακά τα χρήματα που έχει ο σύλλογος.

Αν δεν εισπράξουμε την επιχορήγηση του Δήμου στις προσχείς 15 μέρες (διαδικαστικά είναι εφικτό) δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να συμμετέχουμε στα υπόλοιπα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αν ο Δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μας επιχορηγήσει ή επιλέγει να μην μας επιχορηγήσει , παρακαλούμε απλώς να το ξέρουμε έγκαιρα ώστε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε προσφεύγοντας στην βοήθεια του κόσμου ίσως ή εκτάκτως σε συμπατριώτες μας με κάποια οικονομική δυνατότητα άνω του μέσου ορου κατ’ εκτίμηση. Σας παρακαλώ όλους , απλώς να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και στην συνέχεια να κάμετε ότι μπορείτε σύμφωνα με τις όποιες επιλογές σας.

Είναι πιθανός ο ξαφνικός θάνατος της λειτουργίας του συλλόγου όπως την ξέρουμε εδώ και δεκαετίες και η προσφυγή στην πρακτική της είσπραξης εισφορών από τους αθλητές , δηλαδή στην ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας του συλλόγου και την επιλογή του αποκλεισμού πλέον των παιδιών των φτωχών οικογενειών.

Με την δική σας βοήθεια , είμαστε έως σήμερα παράδειγμα , σε όλη την Ελλάδα στην εμμονή στην πρακτική της δωρεάν παροχής της δυνατότητας σε όλα τα παιδιά που θέλουν , να χαρούν το κόσμο του Στίβου προσφέροντας κορυφαίες στιγμές περηφάνιας σε όλους μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε απαιτούμενη ενημέρωση και συζήτηση σε οποιοδήποτε επίπεδο και όποτε μπορείτε.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Γιώργος Α Ρούσσος”
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός