Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου για τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο.

507

Τη Ρόδο επισκέπτεται ο τέως Πρωθυπουργός και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

Ο Άλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο στα Γραφεία στην Περιφέρεια και είχε μαζί του συνάντηση.

Δείτε τι γράφει στην ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb o Γιώργος Χατζημάρκος για τη συνάντηση αυτή

Tον τ. Πρωθυπουργό και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στα γραφεία μας στην Ρόδο.
Σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο απο μία ώρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις για τις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου. Τις μεγάλες προκλήσεις, τόσο της χώρας όσο και των νησιών μας.
Συζητήσαμε για αυτή, την χωρίς ιστορικό προηγούμενο τουριστική περίοδο, για την προστασία της απασχόλησης, την στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης αλλά και για τις μέχρι σήμερα μεγάλες νίκες των νησιών μας.
Τις νίκες που έρχονται πάντα, όποτε είμαστε ενωμένοι στον κοινό στόχο.
Τόσο ο ίδιος ο τ. Πρωθυπουργός, όσο και οι συνεργάτες του που τον συνόδευσαν στην συνάντηση αυτή, Νεκτάριος Σαντορινιός, Κατερίνα Νοτοπούλου, Δημήτρης Γάκης και Γιώργος Αναστασιάδης εξήραν την σημασία των επιδόσεων του Νοτίου Αιγαίου στον Ελληνικό Τουρισμό και το πόσο ανάγκη έχει όλη η χώρα, την επιστροφή στις επιδόσεις αυτές.
Παρουσιάσαμε την αισιοδοξία μας, που προκύπτει απο την αφοσίωση στον στόχο μας, απο το γεγονός οτι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε ξανά όποια μάχη χρειαστεί.

ΓΧ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός