Μόλις ο Δήμος καθάρισε την Ψέριμο βρέθηκαν ασυνείδητοι να πετάξουν σκουπίδια καταμεσής του δρόμου.(video)

1270

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από το Δήμο Καλυμνίων τις προηγούμενες ημέρες  για να καθαριστεί η Ψέριμος και να μεταφερθούν όλα τα απορρίμματα που υπήρχαν εκεί για αρκετό καιρό.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι χρειάστηκαν  μέχρι τώρα 12 φορτηγά αυτοκίνητα για να μεταφέρουν από την Ψέριμο στην Κάλυμνο τα απορρίμματα που υπήρχαν ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν και όσα έχουν εναπομείνει.

Την Κυριακή επισκέφτηκε την Ψέριμο ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης για επιτόπια ενημέρωση και έλεγχο και έκανε έκκληση στους κατοίκους να βοηθήσουν  να διατηρείται το νησί καθαρό, να εναποθέτουν τα απορρίμματα σε κάδους, σε συγκεκριμένο χώρο και όχι ανεξέλεγκτα ώστε για να μην αναγκαστεί ο Δήμος να επιβάλει πρόστιμα και ότι ανά 15 ημέρες θα γίνεται η αποκομιδή τους.

Τη Δευτέρα συνεργείο του Δήμου πήγε και καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο του Ιατρείου που είχε μετατραπεί σε μικρή χωματερή και ζητήθηκε από τους κατοίκους να μην χρησιμοποιείται για την εναπόθεση απορριμμάτων

Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι κάτοικοι που φαίνεται να μην διαθέτουν τη στοιχειώδη οικολογική συνείδηση και να μην αγαπούν τον τόπο τους, φρόντισαν άμεσα να πετάξουν τα σκουπίδια τους καταμεσής του δρόμου αντί μέσα στον κάδο.

Δείτε το ερασιτεχνικό video και τις φωτογραφίες από φίλη αναγνώστρια

Μόλις ο Δήμος καθάρισε την Ψέριμο βρέθηκαν ασυνείδητοι να πετάξουν σκουπίδια καταμεσής του δρόμου.Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός