Νικόλας Κουλουριώτης: Ο Ταχυδρόμος της γειτονιάς μας (video)

868

Μπορεί ο σημερινός ταχυδρόμος,ο διανομέας των ΕΛΤΑ, να έχει αλλάξει και η αλληλογραφία που μεταφέρει να είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που μετέφεραν οι παλιοί συνάδελφοι του, συνεχίζει όμως να είναι αγαπητός στις διάφορες γειτονιές που κάνει διανομή αλληλογραφίας.

Ο σημερινός ταχυδρόμος, όπως μας λέει και ο Νικόλας Κουλουριώτης, διανομέας των ΕΛΤΑ Καλύμνου, το μόνο που μεταφέρει είναι λογαριασμοί Τραπεζών ,ΔΕΚΟ κλπ. Και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει οι λογαριασμοί δεν είναι κάτι ευχάριστο για τον παραλήπτη. Παρ’όλα αυτά φροντίζει να είναι εξυπηρετικός, ευγενικός, καλομίλητος με το χιούμορ του και να έχει αποκτήσει τη συμπάθεια του κόσμου, στις γειτονιές που μοιράζει την αλληλογραφία.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε τους παλιούς Ταχυδρόμους, που με τα πόδια ή με το ποδήλατο, να περιδιαβαίνουν όλες τις γειτονιές με τη τσάντα τους γεμάτη γράμματα από ξενιτεμένους, από ναυτικούς, από συγγενικά πρόσωπα με χαρμόσυνες αλλά και κάποιες φορές δυσάρεστες ειδήσεις , με τα δέματα γεμάτα από ρούχα, με τα τσεκ από Αμερική και Αυστραλία. Αναμνήσεις όμορφες.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν ο Μάμας Χαραμαντάς και η Μπέττυ Μαίλλη για το kalymnos-news.gr  

23-6-2020 Νικόλας Κουλουριώτης: Ο Ταχυδρόμος της γειτονιάς μαςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός