Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Καλύμνου.

923

Εγγραφές μαθητών/τριών και δημιουργία τμημάτων για το σχολικό έτος 2020-2021.
Σας ενημερώνουμε ότι : Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης
εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η ΙΟΥΝΙΟΥ και έως τη 2η ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 .

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool. Η
σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes γίνεται με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα. Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να
υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν επιπλέον πληροφορίες επισκεπτόμενοι το σχολείο, (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ή καθημερινά στo τηλέφωνο 2243029600.
Επίσης μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του σχολείου μας πληκτρολογώντας: https://www.epalkalymnou.gr/
Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών παρακαλούνται να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες δηλώσεων , μέσα στις προθεσμίες.
Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την φυσική παρουσία του κηδεμόνα και την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σχολείο, από 18-06-20 έως 02-07-20 (εκτός των ημερών των πανελλαδικών εξετάσεων)

<<Οι ανωτέρω ειδικότητες διασυνδέονται τόσο με την οικονομία του νησιού μας, και της ευρύτερης περιοχής της Δωδεκανήσου, όσο και με τις τεχνολογικές εξελίξεις, σύγχρονα εργαστήρια και πλήρως εξοπλισμένα , προσφέροντας νέες επαγγελματικές διεξόδους στους νέους του νησιού μας>>. ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ.: 1. Μην ακολουθείς μόνο τους φίλους σου, να ακολουθείς και τις επιθυμίες σου! 2. Μην ακολουθείς μόνο τις επιθυμίες σου αλλά να χρησιμοποιείς τις σωστές πληροφορίες και όχι τις ψεύτικες υποσχέσεις. 3. Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν στην αγορά εργασίας. 4. Μίλα με επαγγελματίες του κλάδου και μάθε περισσότερα για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει. 5. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις πώς ακριβώς θα αποκτήσεις το πτυχίο της ειδικότητας που επιθυμείς. Ευχάριστη και αποδοτική φοίτηση και κυρίως επαγγελματική αποκατάσταση για όλους τους μαθητές!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός