Ο Δήμος Καλυμνίων για τις προϋποθέσεις επιχορήγησης Αθλητικών Συλλόγων.΄- Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 τηρεί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου.

620

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτριος Διακομιχάλης υπενθυμίζει τις προϋποθέσεις επιχορήγησης Αθλητικών Συλλόγων.

Παραθέτουμε την επιστολή Δημάρχου:

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 τηρεί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γ.Ρούσσο:

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του:

Πριν από λίγο λάβαμε με e-mail από τον Δήμο , έγγραφο του κ. Δημάρχου που απευθύνεται σε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και τους ενημερώνει για τις απαιτήσεις του Νόμου προκειμένου να λάβει κάποιο Αθλητικό Σωματείο Επιχορήγηση. ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ με e-mail στον κ. Δήμαρχο και τον ενημερώσαμε ότι σε ότι μας αφορά για αυτά για τα οποία μας ενημερώνει , ότι τα έχουμε ήδη κάμει εδώ και πολύ καιρό. Ακριβώς η απάντηση μας είναι η ακόλουθη:
Κύριε Δήμαρχε
Γνωρίζοντας ακριβώς αυτές τις διατάξεις για τις οποίες μας ενημερώσατε πριν από λίγο με το με ΑΠ(ΔΗΜΟΥ): 11628/22-06-2020 έγγραφό σας , και εφαρμόζοντας τες ,
ήδη έχουμε υποβάλει στον Δήμο την αίτηση του συλλόγου μας με το με ΑΠ(ΔΗΜΟΥ):3943/21-02-2020 έγγραφο μας και
στην συνέχεια ήδη υποβάλαμε στον Δήμο , το σύνολο των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών με το με ΑΠ(ΔΗΜΟΥ): 9353/27-05-2020 έγγραφο μας.
Σας επισυνάπτουμε ξανά τα εν λόγω έγγραφά μας.
Συνεπώς δεν εκκρεμεί κανένα άλλο έγγραφο μας προς υποβολή στον Δήμο , προκειμένου να προχωρήσει η επιχορήγηση μας με την απαιτούμενη εντολή Δημάρχου.

Με εκτίμηση
Γιώργος Α Ρούσσος
Πρόεδρος του ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ2000
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός