Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας: 75 θέσεις 8μηνης απασχόλησης για το Δήμο Καλυμνίων.

2213

Αρχές Ιουλίου οι αιτήσεις

Έτοιμα όλα για τη νέα Κοινωφελή Εργασίας με 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης στους 332 δήμους της χώρας, στις Περιφέρειες, στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, στις υπηρεσίες υπουργείων, στις Μητροπόλεις και σε άλλους φορείς.

Από το υπουργείο Εργασίας, η προκήρυξη έχει αποσταλεί στον ΑΣΕΠ ώστε να εγκριθεί και αναμένεται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες να φτάσει τις επόμενες ημέρες στον ΟΑΕΔ  ώστε εντός της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, να δημοσιοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Δημόσια Πρόσκληση και να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των ανέργων.

Το πρόγραμμα αφορά σε 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης  και  καλύπτει δεκάδες ειδικότητες. Οι ωφελούμενοι καλούνται κατόπιν της πρόσκλησης του ΟΑΕΔ να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από 1 μέχρι 3 υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και επιβλέποντες φορείς.

Η απασχόληση είναι 8μηνη και ο στόχος είναι η επανασύνδεση των μακροχρονίων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και η σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Καλυμνίων θα προσλάβει 75 άτομα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων μετά το Δήμο Ρόδου.

Παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα θέσεων για τους Δήμους Δωδεκανήσου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός