Ταινία μεγάλου μήκους θα γυριστεί σε Κάλυμνο και Νίσυρο από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Σύλλα Τζουμέρκα 

793

Ταινία μεγάλου μήκους θα γυριστεί στην Κάλυμνο και Νίσυρο από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Σύλλα Τζουμέρκα σε συμπαραγωγή με το Onassis Culture.

 Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Δρόσος Ταυλάριος και όπως μας είπε πρόκειται για ταινία εποχής που θα αναφέρεται στην περίοδο 1920-1950, θα χρησιμοποιηθεί η τοπική διάλεκτος, και θα έχει σχέση με τους σφουγγαράδες.

 Θα λάβουν μέρος γνωστό ηθοποιοί και ανέφερε κάποια  ονόματα της Όλιας Λαζαρίδου,Έλλη Τρίγγου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Θάνος Τοκάκης, Κώστας Ξυκομηνός, Γιάννης Βασιλώττος κ.α, καθώς και ηθοποιοί που θα επιλεγούν μέσα από την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου.

 Όπως μας είπε ο Δρόσος Ταυλάριος θα γίνουν σεμινάρια υποκριτικής για τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας απ’ όπου και θα επιλεγούν ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στην ταινία.

Τα σεμινάρια αυτά ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη και θα πραγματοποιούνται στο Ανοιχτό Θέατρο  Χώρας Καλύμνου ,ενώ μία ημέρα θα γίνουν και στη Ρίνα στο Βαθύ.

Την ερχόμενη Παρασκευή παρουσία του σκηνοθέτη θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την ταινία.

Δείτε τα όσα είπε ο Δρόσος Ταυλάριος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-6-2020 Ταινία μεγάλου μήκους θα γυριστεί στην ΚάλυμνοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός