Το κέντρο διασκέδασης «Αργινώντα» των αδελφών Βαζανέλλη πανέτοιμο να αναλάβει εκδηλώσεις.(video)

1822

Μπορεί τα μέτρα που είχαν ληφθεί το προηγούμενο διάστημα κατά του κορονωϊου να δημιούργησαν μία αβεβαιότητα αναφορικά με τη λειτουργία των μεγάλων κέντρων διασκέδασης και τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τη θερινή περίοδο εκδηλώσεις με αποτέλεσμα κάποιες να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν για το επόμενο έτος, όμως μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις όλα δείχνουν επιστροφή στην κανονικότητα.

 Βέβαια θα πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα προστασίας, όμως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να λειτουργήσουν τα κέντρα διασκέδασης.

Για το θέμα μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr o Σάκης Βαζανέλλης εκ των ιδιοκτητών του  γνωστού κέντρου διασκέδασης «Αργινώντα» που διατηρεί μαζί με το αδελφό του Γιώργο.

Όπως μας λέει το Κέντρο διασκέδασης «Αργινώντα» είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει για την φετινή περίοδο οποιαδήποτε εκδήλωση ,γάμο ή βάφτιση όπως και τα προηγούμενα χρόνια, λαμβάνοντας παράλληλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

8-6-2020 Το κέντρο διασκέδασης «Αργινώντα» των αδελφών Βαζανέλλη αναλαμβάνει εκδηλώσειςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός