Άλλαξε ο χώρος και θα γίνει τελικά στο Μανιάειο το τουρνουά μπάσκετ 3οn3 που διοργανώνει η Ακαδημία Καλύμνου (video)

660

Κόλλησε στις  γραφειοκρατικές διαδικασίες η έγκριση του χώρου πίσω από το Λιμεναρχείο που είχε επιλεγεί για την πραγματοποίηση του τουρνουά μπάσκετ 3οn3 που διοργανώνει η Ακαδημία Καλύμνου

Ο χώρος δεν εγκρίθηκε από την Περιφέρεια λόγω του ότι δεν υπήρχε βεβαίωση καταληλότητας  και οι διοργανωτές αναγκάσθηκαν την τελευταία  στιγμή να αλλάξουν χώρο και το τουρνουά και να στήσουν τα γήπεδα στον Αύλειο χώρο του Μανιάειου Δημοτικού Σχολείου.

Για τη διοργάνωση, για όσους βοήθησαν, αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Καλύμνου (CBA) δικηγόρος Μιχάλης Τρικοίλης.

Να θυμίσουμε ότι το τουρνουά 3οn3 θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 23-26 Ιουλίου 2020 σε ένα πρωτοποριακό γήπεδο για 3οn3 με χρώμα ΝΒΑ και 4 ημέρες με μπάσκετ και η Ακαδημία Καλύμνου (CBA) προσκαλεί όσους και όσες αγαπούν το μπάσκετ να δηλώσουν συμμετοχή.

Εάν είσαι αγόρι ή κορίτσι από 9 έως 99 ετών και σ΄αρέσει το μπάσκετ , δεν έχεις παρά να δηλώσεις τώρα συμμετοχή να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα και ν’ αποκομίσεις μοναδικές εμπειρίες σ’ ένα υπέροχο γήπεδο δίπλα στη θάλασσα στο κέντρο της πόλης, σε αγώνες υπό το φως των προβολέων.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και δεν αποκλείει κανέναν καθώς όλοι μπορούν να βρουν θέση.

Δείτε τα όσα είπε ο Μιχάλης Τρικοίλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

22-7-2020 Άλλαξε ο χώρος του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3