«Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Αθανάσιος Χατζημιχάλης παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καλύμνου

8738

Σοκ και θλίψη στο προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου αλλά και στην Καλυμνιακή κοινωνία προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 50χρονου Θανάση Χατζημιχάλη.

 Ο Θανάσης Χατζημιχάλης με καταγωγή από τη Σάμο εργαζόταν ως επικουρικός στο Νοσοκομείο Καλύμνου τα τελευταία 7 χρόνια περίπου στο Μικροβιολογικό Τμήμα ως Παρασκευαστής. Πριν 2 μήνες μονιμοποιήθηκε.

Ήταν αγαπητός από το προσωπικό του Νοσοκομείου, σε ασθενείς, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν, καλοσυνάτος, ευγενικός, άριστος στην εργασία του πάντα με το χαμόγελο και το χιούμορ του.

Ο άτυχος Θανάσης βρέθηκε πεσμένος εντός του σπιτιού του πλησίον της εξωτερικής πόρτας ,σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 στις 9.00 περίπου το πρωί από συναδέλφους του που τον αναζητούσαν καθόσον είχε υπηρεσία στο νοσοκομείο και δεν είχε προσέλθει. Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός