Η ανάρτηση του Γ.Ρούσσου για την ανακοίνωση από το Δήμαρχο της οικονομικής ενίσχυσης της Ένωσης ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 και 2 αθλητών της.

466

Η ανάρτηση του Γ.Ρούσσου για την ανακοίνωση από το Δήμαρχο της οικονομικής ενίσχυσης της Ένωσης ΚΑΖΩΝΗ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 και 2 αθλητών της.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλυμνίων και τον Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη

4000 ευρώ στην ΕΝΩΣΗ-ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ2000 και από 1000 ευρώ Βραβείο στην ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ και στον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑ!!! Εκφράζουν την θέληση όλων των Καλυμνίων,πράττουν έστω και την τελευταία ώρα το σωστό ως επιστέγασμα της συγκινητικής οικονομικής συμπαράστασης των Καλυμνίων Όπου Γης!!!

Εκτός από την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα υπόλοιπα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,ως Καλύμνιοι νιώθουμε ικανοποίηση γιατί ο Δήμος αναγνωρίζει “εν τοις πράγμασι” την αντικειμενικά ιδιαίτερη θέση του Συλλόγου μας ως ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που κάνει περήφανη την Κάλυμνο σε κορυφαίο Εθνικό αλλά και Διεθνές επίπεδο.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ!!!

Θα επανέλθουμε στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου για μια ολοκληρωμένη και δημιουργική συνεργασία με ΟΛΟΥΣ!!!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλυμνίων και τον Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη Δ!!! 4000 ευρώ στην ΕΝΩΣΗ-ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ2000 και από 1000 ευρώ Βραβείο στην ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ και στον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑ!!! Εκφράζουν την θέληση όλων των Καλυμνίων,πράττουν έστω και την τελευταία ώρα το σωστό ως επιστέγασμα της συγκινητικής οικονομικής συμπαράστασης των Καλυμνίων Όπου Γης!!!Εκτός από την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα υπόλοιπα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,ως Καλύμνιοι νιώθουμε ικανοποίηση γιατί ο Δήμος αναγνωρίζει "εν τοις πράγμασι" την αντικειμενικά ιδιαίτερη θέση του Συλλόγου μας ως ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που κάνει περήφανη την Κάλυμνο σε κορυφαίο Εθνικό αλλά και Διεθνές επίπεδο.ΤΙΜΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ!!!Θα επανέλθουμε στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου για μια ολοκληρωμένη και δημιουργική συνεργασία με ΟΛΟΥΣ!!!

Gepostet von ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ am Donnerstag, 16. Juli 2020