Η ανακοίνωση της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου για τις απαράδεκτες εικόνες που δημιούργησαν άγνωστοι στα Γραφεία της στο Ανοιχτό Θέατρο.

687

Η ανακοίνωση της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου για τις απαράδεκτες εικόνες που δημιούργησαν άγνωστοι στην είσοδο των Γραφείων της στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου γεμίζοντάς την ακαθαρσίες:

“Χθες βράδυ η Θεατρική Ομαδα Καλύμνου τελείωσε την πρόβα της στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις παραστάσεις της Κεντρική Σκηνής 9-10 & 12-13 Αυγούστου, με το εργο που θα παιχτεί και τον χειμώνα.

Τα μέλη της ομάδας έφυγαν απο εκει γύρω στις 11:55.

Σήμερα το πρωί ειδοποιηθήκαμε πως είχε γίνει αυτο που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες στην είσοδο των γραφείων μας στη Χώρα, τα οποία μόλις είχαμε καθαρίσει για να φιλοξενήσουμε και τον κ. Τζουμέρκα με τους συνεργάτες του και τα παιδιά της  κ. Τσαπένκο, που μας ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον χώρο μας, αφού υπαρχει τουαλετα.

Θα θέλουμε να γνωρίζουν όλοι πως:

Εμείς όλοι στη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου προσπαθοίμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας – χωρις να ενοχλούμε αλλά με το να ψυχαγωγούμε και να εμπνέουμε.

Εμείς δε θα σταματήσουμε ούτε να ερχόμαστε στην Χώρα, στο σπίτι πολλών απο εμάς, για πρόβες και παραστάσεις σε σχολεία ή στο Ανοιχτό Θέατρο, ούτε θα σταματήσουμε να στηρίζουμε κάθε καλλιτεχνική δημιουργία που μας πάει σα λαό ένα βήμα πιο μπροστά. Εμείς ανοίγουμε με άλλον τρόπο την ψυχή μας εκεί και κάνουμε άλλου είδους κατάθεση. Εσείς.