Κάλυμνος: Χυδαία φραστική επίθεση και απειλή με μαχαίρι σε άτομο που φορούσε μάσκα !!!

6238

Χυδαία φραστική επίθεση και απειλή με μαχαίρι από άγνωστο σε αυτό άτομο, δέχθηκε ο επιχειρηματίας Σάκης Μ.Λελέκης επειδή φορούσε μάσκα!!!

To περιστατικό συνέβη στην Κάλυμνο σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr και τις πληροφορίες που συλλέξαμε ο επιχειρηματίας  Σάκης Λελέκης στις 11.00 σήμερα το πρωί, καθώς οδηγούσε το φορτηγό αυτοκίνητο της επιχείρησης του, κατευθυνόμενος προς το λιμάνι συνάντησε κίνηση έξω από την Εθνική Τράπεζα. Τότε ένα διερχόμενο άγνωστο άτομο  που οδηγούσε ποδήλατο περνώντας από δίπλα  του άρχισε να του φωνάζει με επιθετικό  τρόπο « Βγάλε το σώβρακο από την μούρη σου!». Ο Σ.Λελέκης τον ρώτησε « συγνώμη κύριε σας γνωρίζω» αλλά εκείνος ερχόμενος σε πολύ κοντινή απόσταση  και ακουμπώντας την πόρτα του αυτοκινήτου του συνέχισε να τον  βρίζει επειδή φόραγε την μάσκα, (την οποία ήταν και υποχρεωμένος να φοράει με βάση τις νέες οδηγίες αντιμετώπισης covid19). 

Ο επιχειρηματίας  ζήτησε ευγενικά από το άγνωστο αυτό άτομο να τον αφήσει ήσυχο και να μην ακουμπάει το αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκε από το σημείο. 

Μετά από 45 λεπτά, καθώς επέστρεφε ο Σ.Λελέκης στο κατάστημα του, στην διασταύρωση της παλιάς εφορίας, άκουσε φωνές και βρισιές και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο που  στεκόταν απέναντι του και εξακολουθούσε να τον βρίζει.

Ο Σ.Λελέκης κατέβηκε από το όχημα του και τον ρώτησε ποιο ήταν το πρόβλημα του και αν τον γνώριζε προσωπικά.

Το εν λόγω άτομο  ήταν έξω φρενών και συνέχισε να τον βρίζει γιατί φορούσε μάσκα ενώ όταν ο επιχειρηματίας σε έντονο πλέον ύφος του φώναξε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να το βρίζει και «ποιο είναι το πρόβλημα του τελοσπάντων» εκείνος έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι από την πλάτη του (20-30εκ.) και το έστρεψε απειλητικά προς το μέρος του Επιχειρηματία φωνάζοντας.  

Ο Σ.Λελέκης του είπε ότι θα φώναζε την αστυνομία και ότι είναι τρελός να απειλεί με μαχαίρι.

Την στιγμή εκείνη ένα διερχόμενο δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, συμβούλεψε το Σ.Λελέκη να φύγει από εκεί όπως και έκανε, για να μην του  συμβεί τίποτα κακό.   

Στη συνεχεία ο Σ.Λελέκης πήγε στο ΑΤ Καλύμνου και ενημέρωσε τον Αξιωματικό υπηρεσίας για το περιστατικό και τους περιέγραψε το συγκεκριμένο άτομο. Του εξήγησαν ότι έπρεπε να τους είχε πάρει τηλέφωνο εκείνη την στιγμή και ότι αν ήθελε μπορούσε να καταθέσει μήνυση κατά του συγκεκριμένου ατόμου.Του συνέστησαν να προσέχει και ότι θα ενημέρωναν τον διοικητή τους.