Καλλιόπη Μεϊμάρη: Ένα μεγάλο ταλέντο στον ακοντισμό γεννιέται στην Κάλυμνο.(video)

1479

Ένα μεγάλο ταλέντο στις ρίψεις και ειδικότερα στον ακοντισμό γεννιέται στην Κάλυμνο.

Πρόκειται για την 15χρονη Καλλιόπη Μεϊμάρη, μαθήτρια Γ΄Γυμνασίου και από τη νέα σχολική χρονιά της Α΄Λυκείου, αθλήτρια του ΑΣ Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος  2000.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, με μεγάλες δυνατότητες στις ρίψεις, κάτι που δείχνει έμπρακτα και στους αγώνες που συμμετέχει.

Στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Κ16 για τα σωματεία από την Αθήνα, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τη Λέσβο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου 2020 η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΕΪΜΑΡΗ κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια.

Στο αγώνισμα του ακοντισμού με το ακόντιο να το ρίχνει στα 40.40μ μία μεγάλη βολή που αποτελεί  και ατομικό ρεκόρ, αλλά και την καλύτερη επίδοση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Σαββάτου.

Επίσης η ταλαντούχα αθλήτρια κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με βολή 29,70 μέτρα.

Ανατρέξαμε στο αρχείο του kalymnos-news.gr πριν 2 χρόνια περίπου στις 16 Απριλίου 2018 όταν τα ταλέντο της Καλλιόπης άρχισε να ανατέλλει και ανασύραμε ένα video με την ταλαντούχα αθλήτρια και τον προπονητή της

Την προηγούμενη ημέρα είχε συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες Παμπαίδων –Παγκορασίδων Β που πραγματοποιήθηκαν στην Κω, πετώντας το ελαστικό μπαλάκι μακρύτερα των 53 μέτρων, μία επίδοση από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Τότε η ταλαντούχα μικρή Καλλιόπη και ο προπονητής της Ξενοφών Κουτελλάς μιλούσαν στο φακό του kalymnos-news.gr και στο Μάμα Χαραμαντά για την επιτυχία αυτή, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια και τις προβλέψεις που φαίνεται να επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Δειτε εκείνο το ενδιαφέρον video πριν 2 χρόνια περίπου στος 16 Απριλίου 2018

16/4/2018 Ένα νέο ταλέντο στις ρίψεις από την ΚάλυμνοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός