Κριτική από τον τέως Πρόεδρο του ΔΣ Ποθητό Μαγκούλια σε δημοτική Αρχή και ΑΝΕΚ (video)

472

Στο φακό του kaymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ο τέως Πρόεδρος του ΔΣ και δημοτικός σύμβουλος της Ελάσσονος μειοψηφίας Ποθητός Μαγκούλιας.

Ο Ποθητός Μαγκούλιας παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη ασκώντας μία κριτική ευπρεπή και συνάμα ουσιαστική στο Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη, στη Δημοτική Αρχή και στην ΑΝΕΚ.

Για το Δημήτρη Διακομιχάλη ανέφερε ότι είναι 4 φορές Δήμαρχος, έχει μια μοναδική ευκαιρία για να γράψει ιστορία. Όπως χαρακτηριστικά είπε για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αφήσει πίσω στελέχη, μικρότητες, αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις.Έτσι θα γράψει ιστορία. Είναι στο χέρι του

Ο Ποθητός Μαγκούλιας αναφερόμενος στη Δημοτική Αρχή είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει αλλά δεν μπορεί.

Άσκησε κριτική στην λειτουργία της Δημοτικής αρχής αναφορικά με τις συνεργασίες που είπε ότι δεν υφίστανται, με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς, για τα συνεχιζόμενα έργα.

Αναφορικά για την ΑΝΕΚ όπου είναι μέλος του ΔΣ, καυτηρίασε την ανταλλαγή δελτίων τύπου μεταξύ Προέδρου της Εταιρείας και Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι σωστή λειτουργία. Ανέφερε ότι η Εταιρεία έχει σοβαρά προβλήματα και γερασμένο στόλο και θα  πρέπει να αφήσουμε τις κοκορομαχίες.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα ο Π.Μαγκούλιας στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

16-7-2020 Π.Μαγκούλιας: Δεν συμφωνώ με ορισμένες πρακτικές στην ΑΝΕΚ