Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι «Μυστήριο τρένο η ζωή» της νέας δουλειάς του πολυτάλαντου γιατρού Γιάννη Κουλλιά (video)

893

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ο  πολυτάλαντος γιατρός Γιάννης Κουλλιάς για το πρώτο τραγούδι  της νέας δουλειάς του «Μυστήριο τρένο η ζωή». Οι στίχοι και σύνθεση είναι του Γιάννη Κουλλιά και ερμηνεύουν η Καίτη Κουλλιά και ο Στέργιος Πάριζας.

Ο  Γιάννης Κουλλιάς αναφέρθηκε στην ενασχόληση του ακόμη μια φορά με την τραγουδοποιία, δημιουργώντας μια μικρή οικογένεια 6 τραγουδιών τα οποία πίστεψε ότι πληρούν εκείνα τα κριτήρια που απαιτούνται για να φθάσουν μέχρι τα αυτιά του κόσμου.

Το ένα εξ αυτών είναι συνδημιουργία του καλού φίλου του εκαιδευτικού Στέργιου Πάριζα από τη Νάουσα που υπηρετεί στη Ρόδο.

Το υλικό ήδη έχει προωθηθεί και αυτή την στιγμή έχουν ηχογραφηθεί 7 τραγούδια και βρίσκονται στην τελική διαδικασία επεξεργασίας, με ορίζοντα κυκλοφορίας τους τον Σεπτέμβρη, εκτός απροόπτου.

Τα 3 τραγούδια ερμηνεύονται από την αδερφή, 3 από τον Στέργιο, ενώ το έβδομο είναι ντουέτο και ερμηνεύεται από τους δυό τους

Δείτε τα όσα είπε ο Γιάννης Κουλλιάς στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr καθώς και το videoclip που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κουλλιάς του νέου τραγουδιού «Μυστήριο τρένο η ζωή»

21-7-2020 Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της νέας δουλειάς του Ι. Κουλλιά
Μυστήριο τρένο η ζωή.Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός