Οι Διευθυντές των Λυκείων Καλύμνου ανάρτησαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών και εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τις βαθμολογίες.

2315

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους, ενώ παράλληλα έχουν αναρτηθεί οι βαθμολογίες στα λύκεια της χώρας.

Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα αποτελέσματά του Πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον 8-ψήφιο κωδικό υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου και τα 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και πατήστε “Είσοδος”.

Επιπλέον οι Διευθυντές των Λυκείων της Καλύμνου ανάρτησαν στα Σχολεία τους τις καταστάσεις των αποτελεσμάτων ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκεπτόμενος το λύκειό του να δεί τις καταστάσεις με τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί χωρίς ωστόσο να αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, αλλά μόνο ο κωδικός και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Οι Διευθυντές Νικόλαος Κορφιάς του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου ,Αγγελική Μαραγκού του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου και Ιωάννης Ιακώβου του ΕΠΑΛ Καλύμνου μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα και όπως είπαν από την πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά παιδιά να έχουν πάρει υψηλές βοθμολογίες.

Αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση μας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός