Οι Διευθυντές των Λυκείων Καλύμνου, καθηγητές και υποψήφιοι για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.(video)

2065

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους, ενώ παράλληλα έχουν αναρτηθεί οι βαθμολογίες στα λύκεια της χώρας.

Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα αποτελέσματά του Πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον 8-ψήφιο κωδικό υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου και τα 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και πατήστε “Είσοδος”.

Επιπλέον οι Διευθυντές των Λυκείων της Καλύμνου ανάρτησαν στα Σχολεία τους τις καταστάσεις των αποτελεσμάτων ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκεπτόμενος το λύκειό του να δεί τις καταστάσεις με τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί χωρίς ωστόσο να αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, αλλά μόνο ο κωδικός και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

O φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τα Λύκεια της Καλύμνου και συνομίλησε με τους Διευθυντές Νικόλαο Κορφιά του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου ,Αγγελική Μαραγκού του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου και Ιωάννη Ιακώβου του ΕΠΑΛ Καλύμνου οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα και όπως είπαν από την πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά παιδιά να έχουν πάρει υψηλές βοθμολογίες.

Επίσης συνομίλησε με καθηγητές αλλά  και με κάποιους υποψήφιους.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

10-7-2020 Διευθυντές των Λυκείων, καθηγητές και υποψήφιοι για τα αποτελέσματα των ΠανελλαδικώνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός