Ο Έπαρχος για τις προσλήψεις στην ΠΕ Καλύμνου με 8μηνες συμβάσεις και για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας (video)

537

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής για τις προσλήψεις στην ΠΕ Καλύμνου με 8μηνες συμβάσεις και για την πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε Αγαθονήσι και Λειψούς.

Ο Έπαρχος για τις προσλήψεις ανέφερε ότι μεταξύ των θέσεων  που ανακοινώθηκαν στα πλαίσια της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων»,  περιλαμβάνονται 11 θέσεις εργασίας , που αφορούν τη  στελέχωση της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου,

Αναλυτικά οι θέσεις είναι οι εξής:

2 θέσεις ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

1 θέση ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ

1 θέση ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 θέση ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

2 θέσεις ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

1 θέση ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

3 θέσεις ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 Επίσης ανέφερε ότι δημοσιεύτηκε ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου   που αφορά την πρόσληψη, τριών υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών . Η μία από τις θέσεις αυτές αφορά τη πρόσληψη κτηνιάτρου για την στελέχωση του Τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

Ο Έπαρχος αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε 2 νησιά της ΠΕ Καλύμνου, Αγαθονήσι και Λειψούς και  στην πρόσκληση που υπέβαλε στην Πρόεδρο για να επισκεφτεί και την Κάλυμνο και τη θετική ανταπόκριση της.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

2-7-2020 Ο Έπαρχος για τις προσλήψεις στην ΠΕ Καλύμνου μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίαςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός