Ο εκπρόσωπος της 3Κ Ν.Κρούσκος για τα έργα που εκτελεί η εταιρεία του στην Κάλυμνο (video)

753

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 πρωί τον εκπρόσωπο της 3Κ  Νικόλαο Κρούσκο στον περιφερειακό δρόμο στο Μασούρι όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

 Ο Ν.Κρούσκος αναφέρθηκε στα  έργα που εκτελεί η εταιρεία του στην Κάλυμνο.

Όπως είπε αύριο ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στον περιφερειακό στο Μασούρι και αμέσως μετά το συνεργείο θα μεταφερθεί στον Μελιτσάχα για την ασφαλτόστρωση του δρόμου εκεί. Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης και στο Μελιτσάχα το συνεργείο θα ασχοληθεί με γρήγορους ρυθμούς με τις ασφαλτοστρώσεις σε άγιο Βασίλειο και άγιο Μάμα όσο και στο Καντούνι.

Παράληλλα άλλο συνεργείο θα ασχοληθεί με το έργο του Επαρχείου που αφορά στην αποκατάσταση της  υποσκαφής σε τμήμα του δρόμου του Γαιδουρόραχου.

Για το Καρπάθειο ΔΣ είπε ότι εναπομένει η δαπεδόστρωση στον προαύλειο χώρο και η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων εργασίες που εκτελούνται.

Για τον Βρεφονηπιακό σταθμό επισήμανε ότι θα ενταθούν οι εργασίες για την επίσπευση ολοκλήρωσης του ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Τέλος αναφέρθηκε στις έναρξη και συνέχιση των εργασιών με την σκυροδέτηση των τοιχίων των υπογείων του έργου της κατασκευής  συγκροτήματος στρατιωτικών οικιών αποτελούμενο από 8 διαμερίσματα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Mαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

7-7-2020 Ο εκπρόσωπος της 3Κ Ν.Κρούσκος για τα έργα που εκτελεί η εταιρεία του στην Κάλυμνο