Ο Καπετάνιος του BLUE STAR HIOS θα είναι ο νονός του χαριτωμένου κοριτσιού που γεννήθηκε εν πλω από Κάλυμνο προς Πειραιά.

3306

Γέννησε εν πλώ στο πλοίο BLUE STAR HIOS που ταξίδευε από Κάλυμνο για Πειραιά ένα χαριτωμένο κοριτσάκι σήμερα ξημερώματα Τρίτης 21 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,η Μαριάννα η ευτυχισμένη μητέρα, επιβιβάστηκε από Κάλυμνο τη Δευτέρα βράδυ 20 Ιουλίου 2020 στο πλοίο BLUE STAR HIOS με προορισμό τον Πειραιά προκειμένου να ξεγεννήσει τις επόμενες ημέρες αφού ήταν στο μήνα της.

Μετά από κάποιες ώρες ταξιδιού η Μαριάννα αισθάνθηκε πόνους και έπρεπε να γεννήσει. Άμεσα ενημερώθηκε ο καπετάνιος του Πλοίου ο καπετάν Γιάννης Σιγάλας που ανέλαβε χρέη … Μαιευτήρα.

Ένα υγιέστατο πανέμορφο κοριτσάκι ήλθε στο κόσμο.

Στο επόμενο λιμάνι της Σύρου η μητέρα και το νεογέννητο  διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Σύρου όπου χαίρουν άκρας υγείας.

 Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε  τηλεφωνικά με τους γονείς του νεογέννητου τη Μαριάννα και τον Αντώνη Τρουμουλιάρη που μετά χαράς δέχθηκαν να είναι ο καπετάνιος.  ο νονός που θα βαφτίσει τη χαριτωμένη κορούλα τους

Επικοινωνήσαμε με το καπετάν Γιάννη Σιγάλα που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκε να είναι ο νονός του νεογέννητου. 

Να σημειώσουμε ότι ο καπετάν Γιάννης Σιγάλας είχε και τη σχετική εμπειρία αφού όπως μας είπε είναι η δεύτερη φορά που  του τυχαίνει να ξεγεννήσει κάποια επιβάτη.

Στους ευτυχισμένους γονείς Μαριάννα και Αντώνη τις καλύτερες ευχές μας και να τους ζήσει το νεογέννητο.

Και φυσικά στον Καπετάνιο τα συγχαρητήρια μας και πάντα άξιος.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός