Ο Π.Σταματόπουλος, η Σ.Ζωγραφάκη και ο Σ. Τρικοίλης μιλούν για τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές.

1501

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων μπήκε με την ανακοίνωση το αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων την περασμένη Παρασκευή.

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 τρεις υποψηφίους που κατάφεραν να πάρουν αρκετά καλές βαθμολογίες και όπως φαίνεται πετυχαίνουν τους στόχους τους και τις πρώτες τους επιλογές.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σταματόπουλο ,Σοφία Ζωγραφάκη και Στέλιο Τρικοίλη οι οποίοι μας μίλησαν για την προετοιμασία που έκαναν, για τις επιδόσεις τους και τις επιλογές τους.  :

1.Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος με γονείς εκπαιδευτικούς πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στος 2ο ΓΕΛ Καλύμνου συγκεντρώνοντας συνολικά 18400 μόρια (2ο Επιστημονικό πεδίο Θετικών Επιστημών). Πήρε ένα 20άρι στα Μαθηματικά ,στη Φυσική 19 ,στη Χημεία 18,8 και στη γλώσσα 15,8. Η επιλογή του θα είναι Πολυτεχνείο και Προγραμματιστής και όπως χαρακτηριστικα είπε θα θέλει να κατασκευάζει βιντεοπαιχνίδια.’

2. Η Σοφία Ζωγραφάκη πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στο 2ο ΓΕΛ συγκεντρώνοντας 18025 μόρια (2ο Επιστημονικό πεδίο Θετικών Επιστημών). Πήρε ένα 20άρι στη Φυσική,στα Μαθηματικά 18,9,στη Χημεία 17,5 και στην γλώσσα 15,7. Η επιλογή της θα είναι το Πολυτεχνείο και η Σχολή Αρχιτεκτόνων.

 3. Ο Στέλιος Τρικοίλης του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου πέτυχε συνολική βαθμολογία 17.175 μόρια (4ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ο Στέλιος πήρε δύο 20άρια στην Οικονομία και στην Πληροφορική, στα Μαθηματικά 16 και στη γλώσσα 12,7. Η Επιλογή του θα είναι Οικονομικά ή Διοίκηση Επιχειρήσεων

Δείτε τα όσα είπαν στο  ρεπορτάζ  ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το του kalymnos-news.gr

13-7-2020 Ο Π.Σταματόπουλος η Σ.Ζωγραφάκη και ο Σ.Τρικοίλης για τις επιδόσεις τους στις ΠανελλαδικέςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός