Ρύπαναν με ακαθαρσίες τα Γραφεία της ΘΟΚ στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου (video)

638

Οι εγκαταστάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου για μία ακόμη φορά έγιναν  στόχος ασυνείδητων και ανεγκέφαλων ατόμων.

 Αυτή τη φορά ήταν τα Γραφεία της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου (ΘΟΚ) που άγνωστοι τα ρυπάνανε πετώντας  ακαθαρσίες και περιττώματα. Εικόνες απαράδεκτες, αποκρουστικές με έντονη δυσοσμία

Άμεση ήτα η παρέμβαση συνεργείου της ΔΕΥΑΚ που καθάρισε τους χώρους.    

Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστα άτομα έχουν προκαλέσει βανδαλισμούς ,καταστροφές στις εγκαταστάσεις ενός χώρου πολιτισμού για την Κάλυμνο.

Κατ’ επανάληψη άγνωστοι έχουν προβεί σε διαρρήξεις των γραφείων, σε καταστροφές σε τοίχους και κουφώματα των κτιρίων, στο σπάσιμο των ειδών υγιεινής, στο ξήλωμα των φωτιστικών, στο μουτζούρωμα των τοίχων αναγράφοντας διάφορες ανοησίες.

Δεν έχει περάσει λίγο διάστημα που οι Υπηρεσίες του Δήμου αποκαταστήσανε όλες τις ζημιές ,καθάρισαν και έβαψαν. Ένα συγκρότημα στολίδι για την περιοχή βανδαλίζεται συστηματικά  από κάποιους ανεγκέφαλους.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΘΟΚ που παραθέτουμε παρακάτω:

“Χθες βράδυ η Θεατρική Ομαδα Καλύμνου τελείωσε την πρόβα της στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις παραστάσεις της Κεντρική Σκηνής 9-10 & 12-13 Αυγούστου, με το εργο που θα παιχτεί και τον χειμώνα.

Τα μέλη της ομάδας έφυγαν απο εκει γύρω στις 11:55.

Σήμερα το πρωί ειδοποιηθήκαμε πως είχε γίνει αυτο που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες στην είσοδο των γραφείων μας στη Χώρα, τα οποία μόλις είχαμε καθαρίσει για να φιλοξενήσουμε και τον κ. Τζουμέρκα με τους συνεργάτες του και τα παιδιά της  κ. Τσαπένκο, που μας ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον χώρο μας, αφού υπαρχει τουαλετα.

Θα θέλουμε να γνωρίζουν όλοι πως:

Εμείς όλοι στη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου προσπαθοίμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας – χωρις να ενοχλούμε αλλά με το να ψυχαγωγούμε και να εμπνέουμε.

Εμείς δε θα σταματήσουμε ούτε να ερχόμαστε στην Χώρα, στο σπίτι πολλών απο εμάς, για πρόβες και παραστάσεις σε σχολεία ή στο Ανοιχτό Θέατρο, ούτε θα σταματήσουμε να στηρίζουμε κάθε καλλιτεχνική δημιουργία που μας πάει σα λαό ένα βήμα πιο μπροστά. Εμείς ανοίγουμε με άλλον τρόπο την ψυχή μας εκεί και κάνουμε άλλου είδους κατάθεση. Εσείς.

Ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και έκανε σχετικό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

14-7-2020 Οι εγκαταστάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας για μία ακόμη φορά στόχος ασυνείδητων ατόμων
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός