Αποφεύγοντας να απολογηθεί επί της ουσίας καταγγελίας για προκλητική σπατάλη ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτσης απαντά με υπεκφυγές στον Ι.Μαστροκούκο.

1529

Με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκου για την καταγγελία από το kalymnos-news.gr προκλητικής σπατάλης από τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση, με τις οποίες ζητά θεσμικά από το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη και τα μέλη του ΔΣ της Εταιρείας να απαντήσουν επί της ουσίας (σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ)  ,λάβαμε την παρακάτω επιστολή με τίτλο “Απάντηση στον κ. Μαστροκούκο” που υπογράφει ο Γ.Θανάτσης,την οποία και παραθέτουμε αυτούσια.

Σ.Σ (kalymnos-news.gr): Την επιστολή αυτή δεν είχαμε σκοπό να τη σχολιάσουμε, αφού ο Γ.Θανάτσης την απευθύνει στον Ι.Μαστροκούκο και προφανώς θα απαντηθεί  από τον ίδιο.

Όμως επειδή το θέμα της προκλητικής σπατάλης από τον Γ.Θανάτση στην θητεία του ως Προέδρου την περίοδο 2012-2014, το ανέδειξε το kalymnos-news.gr με αδιαμφισβήτητα στοιχεία και τεκμήρια, οφείλουμε να κάνουμε κάποια σχόλια:

Ο Γ.Θανάτσης ο οποίος μάλιστα στέλνει την απάντηση ως ΑΝΕΚ και υπογράφει για την ΑΝΕΚ (δεν γνωρίζουμε με κατά πόσο είναι σε γνώση των μελών του ΔΣ) το μόνο που ψελλίζει για τις σοβαρές και τεκμηριωμένες καταγγελίες του  kalymnos-news.gr είναι ότι (οι αποκαλύψεις μας για χρυσοπληρωμένες  και κατά προκλητικό τρόπο σε συγκεκριμένο κανάλι) διαφημίσεις έπιασαν τόπο. Ήταν θεμιτές και αποτελεσματικές για τα δρομολόγια και τις εκδρομές. Και ήταν ανάλογα κατανεμημένες σε όλους.

 Ας μας πει λοιπόν ο κ. Θανάτσης:΅

1.Ποια ήταν τα αντίστοιχα κέρδη της ΑΝΕΚ από τις διαφημίσεις που στοίχησαν 34.336 ευρώ σε συγκεκριμένο κανάλι;

2. Ποια είναι η ανάλογη κατανομή σε όλους που ισχυρίζεται;

Εδώ να πούμε ότι πρόκειται για μεγάλο ψεύδος και τα επίσημα στοιχεία το αποδεικνύουν και το διαψεύδουν

Τώρα αν οι καταγγελίες  αφορούν το έτος 2014 και έχουν περάσει 6 χρόνια αυτό δεν απαλλάσσει τον κ. Θανάτση από την προκλητική διασπάθιση χρήματος που δεν είναι δικό του, αλλά των μετόχων της Εταιρείας ,του Δήμου Καλυμνίων που κατέχει την πλειονότητα των μετοχών και κατ’ επέκταση του Καλυμνιακού λαού.

Οφείλαμε λοιπόν ως kalymnos-news.gr να ενημερώσουμε τα νέα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ για την τακτική που λειτούργησε και τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Θανάτσης ως Πρόεδρος την τριετία 2012-2014 και να  « έχουσι γνώσιν οι φύλακες» ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις που θα τους αφήσουν έκθετους.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός