Εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στην Κάλυμνο.

310

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 20:00μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ θα κάνει στάση το ταξίδι του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγήτη με σύνθημα «Σοσιαλισµός, για να µπορούµε να “ανασαίνουµε”, για να νικήσει η ζωή».


Καλούμε όλο το λαό και την νεολαία του νησιού μας να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή και να δώσουν το παρόν για ακόμη μια χρονιά. Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους! 


Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ , με μεράκι και εφευρετικότητα όλες αυτές τις μέρες προετοιμάζουμε το πρόγραμμα και παίρνουμε όλα τα μέτρα και δίνουμε τον καλύτεροεαυτό μας ώστε να φτάσει το σύνθημα του Φεστιβάλπαντού, για να φωτιστεί η ανάγκη η νέα γενιά να βγει στην αντεπίθεση, να γίνει η γενιά της πάλης για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που δεν μας αφήνει να πάρουμε «ανάσα», για το πραγματικό σύγχρονο, καινοτόμο και νέο, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό!
Το Φεστιβάλ «μένει δυνατό» και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει την υπεύθυνη στάση τους, την ικανότητά τους οργανωμένα και συλλογικά να μπαίνουν μπροστά, ώστε να δυναμώνει η αγωνιστική διεκδίκηση και να τηρούνται ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας. Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» φέτος θα προσαρμοστεί για την προστασία της υγείας των επισκεπτών με κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και θα παρθούν όλα τα αναγκαίαμέτρα (καθιστοί θεατές-τήρηση αποστάσεων- σταθμοί αντισηπτικών κ.α)
Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή!

Γι’ αυτό:
Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις!

Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί!
Συνιστάται η χρήση μάσκας!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Πολιτική οµιλία µε τον Σωκράτη Μπουντόλο, µέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ
• Μουσική βραδιά – Αφιέρωµα στο πολιτικό τραγούδι από νεανικό συγκρότηµα
Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν επίσης:
• Θεματικές εκθέσεις
• Δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους µας
• Έκθεση βιβλίου από τη Σύγχρονη Εποχή.
• Χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά µε συµµετοχή του ΚΕΘΕΑ “Αριάδνη” – Πολυδύναµο Κέντρο Καλύµνου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός