Η φραγκοπασιονάτα από τον Καλύμνιο σεφ Δημήτρη Κουλλιά στο μενού του εστιατορίου mosaico του ξενοδοχείου horizon στην Κω.

1254

Από το γνωστό καλύμνιο σεφ Δημήτρη Κουλλιά με αφορμή σχετικό μας δημοσίευμα με τίτλο: “10 +1 Λόγοι που τα φραγκόσυκα θεωρούνται υπερτροφή!” που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ λάβαμε ένα δημιούργημα του με φραγκόυσκο.

Την “φραγκοπασιονάτα¨όπως την ονομάζει, το σύμβολο της αποκορύφωσης του Αυγούστου, πιάτο απο το μενού του εστιατορίου mosaico του ξενοδοχείου Ηorizon . Σύνθεση – λίτσι , βερίκοκο, φραγκόσυκο.




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός