Κορωνοϊός: Θετικός 17χρονος που έκανε διακοπές σε σκηνή στη Νίσυρο.

1360

Θετικός στον κορωνοϊό βγήκε την Πέμπτη ένας 17χρονος που έκανε διακοπές στη Νίσυρο, μένοντας σε σκηνή σε παραλία του νησιού, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον sky ο Δήμαρχος Χ. Κορωναίος.

Ο νεαρός παρουσίασε κάποια ύποπτα συμπτώματα και μετέβη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου σε θερμομέτρηση που του έγινε, ήταν απύρετος. Ωστόσο ο 17χρονος παρουσίαζε άλλα συμπτώματα.

Όπως δήλωσε στον sky ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος, ο 17χρονος, μετέβη στην Κω και στο Νοσοκομείο του νησιού βγήκε θετικός στο πρώτο τεστ covid-19 που υπεβλήθη, ενώ αρνητικός ήταν ο μοριακός έλεγχος για τη μητέρα του, η οποία επίσης παραθερίζει στο νησί. Ο κ. Κορωναίος πρόσθεσε ότι ο νεαρός κατάγεται από την Κάρπαθο, ενώ δεν έχει διευκρινισθεί αν μαζί του βρίσκονταν στο αντίσκηνο και άλλα άτομα.

Ο Δήμαρχος του νησιού συνέστησε ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση πρόκληση πανικού στο νησί, αφού πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Κέντρο του ΕΟΔΥ και την ΓΓΠΠ, για να γίνει και η ιχνηλάτηση.

(ΠΗΓΗ: skyrodos.gr)
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός