Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για τις ασφαλτοστρώσεις στον Επαρχιακό δρόμο, στο τμήμα από Ελιές μέχρι και Αρχάγγελο(video)

586

Ξεκίνησαν την Κυριακή πρωί 23 Αυγούστου 2020 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Επαρχιακό δρόμο, στο τμήμα από Ελιές μέχρι και Αρχάγγελο.

Χθες Κυριακή ολοκληρώθηκε το τμήμα από την πλατεία στις Ελιές μέχρι και το ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ου εργασίες συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα από το ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέχρι και τη στροφή του Αγίου Παντελεήμονα.

Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής ανέφερε ότι η ασφαλτόστρωση θα συνεχιστεί στον Επαρχιακό δρόμο μέχρι τον Αρχάγγελο.

 Όπως είπε ήταν ένα τμήμα του επαρχιακού δρόμου, ενός χιλιομέτρου περίπου, που το οδόστρωμα ήταν σε κακή κατάσατση. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ξεκίνησε τις ενέργειες του για να ασφαλτοστρωθεί και όπως τόνισε, υπήρξε μία καλή συνεργασία με το Δήμο στα πλαίσια του έργου που εκτελείται στους δημοτικούς δρόμους και με τη συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου και Επαρχείου έγινε κατορθωτό να υλοποιηθεί το έργο αυτό που έχει να κάνει με την ασφάλεια των οδηγών.

Δείτε τα όσα αναλυτικά είπε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για ασφαλτοστρώσεις στον Επαρχιακό δρόμο, από Ελιές μέχρι και Αρχάγγελο