Ο ύστατος χαιρετισμός στη μικρή Σαββίνα Τσατσαρών από το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου.

6098

Με ανακοίνωση  το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου αποχαιρετά την μαθήτρια της  Ε΄τάξης του Σχολείου Σαββίνα Τσατσαρών ,που έφυγε για το μακρινό ταξίδι τόσο πρόωρα, βυθίζοντας την οικογένεια της σε βαρύ πένθος και αβάσταχτη θλίψη.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση.

Σύφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η μικρή Σαββίνα, το 10χρονο κοριτσάκι, ένα μικρό αγγελούδι, που είχε διακομιστεί την περασμένη Παρασκευή βράδυ 7 Αυγούστου 2020 επειγόντως από Κάλυμνο στην Αθήνα στο Νοσοκομείο Παίδων Π&Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ  άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο.

Το 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου με λοίμωξη και διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς η κρισιμότητα της κατάστασης του  και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Κω και με αεροσκάφος C-130 διακομίστηκε στην  Αθήνα.

Το μικρό κορίτσι κατά τη διακομιδή του στην Αθήνα συνόδευαν από το Νοσοκομείο Καλύμνου Καρδιολόγος, Αναισθησιολόγος και η υπεύθυνη νοσηλεύτρια του  χειρουργείου.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου που διακομίστηκε δεν έγινε δυνατόν  να κρατηθεί στη ζωή
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός