Ο Mανωλιός, ο καταμετρητής των ψήφων της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη και «πολέμαρχος» στο fb εναντίον του kalymnos-news.gr (2 video)

3809

Βασική αρχή μας ως ΜΜΕ, είναι να μην  ασχολούμαστε και να  μη δίνουμε απαντήσεις σε διάφορα άτομα ακόμη κι αν μας  κρίνουν με κακόβουλο τρόπο, μας βρίζουν και μας συκοφαντούν, εφόσον δεν πρόκειται για δημόσια και πολιτικά πρόσωπα.

Όμως, κάνοντας μία εξαίρεση, προκειμένου να μην εκληφθεί ως αδυναμία από το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο θα αναφερθούμε, θα το πράξουμε με το παρόν δημοσίευμα μας.

Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων από το αναγνωστικό μας κοινό, που ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία. Θεωρούμε όμως ότι αποτελεί  μία υποχρέωση μας απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό, που επί 19 χρόνια αναγνωρίζει και στηρίζει την εκδοτική μας προσπάθεια και τη δημοσιογραφική μας δουλειά.

Ο συγκεκριμένος κύριος στον οποίο θα αναφερθούμε ονομάζεται Εμμανουήλ Ν. Ολυμπίτης  με προσωπική σελίδα στο fb ως Emmanuel Olympitis

Παραθέτοντας περισσότερα στοιχεία για τον κύριο αυτό, να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές πριν 15 μήνες, ενεπλάκη ενεργά ως καταμετρητής των εκλογικών αποτελεσμάτων, στο εκλογικό Κέντρο της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη, το βράδυ των εκλογών.

Πάρτε μία μικρή γεύση κατά την εκτέλεση  των καθηκόντων του στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Διακομιχάλη, το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών της δεύτερης Κυριακής στις 2 Ιουνίου 2019 στο video που ακολουθεί:

Ο Mανωλιός ο καταμετρητής των ψήφων της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη

Σίγουρα διακρίνατε  το πομπώδες αλαζονικό  ύφος και το πάθος με το οποίο ανακοίνωνε τα αποτελέσματα  (τύφλα να έχει ο κομματάρχης Κοσμάς Σκούταρης που τον υποδύθηκε ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος στην ταινία Τζένη-Τζένη και το  γνωστό σύνθημα Γκόρτσος-Γκόρτσος!!).

Δείτε και το μικρό video με τον αξέχαστο Δ.Παπαγιανόπουλο και συγκρίνετε

Ο Κοσμάς Σκούταρης(Δ.Παπαγιανόπουλος) ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα στο έργο ΤΖΕΝΗ -ΤΖΕΝΗ

Το χιούμορ που αποτελεί τη μία πλευρά του τρόπου αντιμετώπισης  των υβριστών μας,  χρησιμοποιήσαμε σε πρώτη φάση για να απαντήσουμε στο εν λόγω κύριο.

Διευκρινιστικά  να σημειώσουμε ότι ο Εμμανουήλ Ολυμπίτης από τις αρχές του 2020για τους δικούς του λόγους έχει στραφεί εναντίον της εφημερίδας μας kalymnos-news.gr ,εναντίον του ιδιοκτήτη και Διευθυντή της Δημήτρη Δρόσου, του πατέρα του Γεωργίου Δρόσου και των συνεργατών της εφημερίδας, εκπέμποντας  εμπάθεια και έναν εμμονικό λόγο με σχόλια και αναρτήσεις στο fb.

Επίσης εκτός από εμάς στόχος του κυρίου αυτού έχει γίνει τους τελευταίους 7 μήνες  και ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης. Επί καθημερινής  βάσεως τον βομβαρδίζει με σχόλια και αναρτήσεις με βαρύτατους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και απαράδεκτες εκφράσεις,μη σεβόμενος στοιχειωδώς ούτε το θεσμό του Δημάρχου, ούτε ότι ο Δημήτρης Διακομιχάλης είναι επιλογή του Καλυμνιακού λαού που τον εξέλεξε δημοκρατικά για 4 θητείες στη θέση του Δημάρχου.

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο σε αυτή τη φάση, απλά να πούμε  ότι ο κύριος αυτός έχει ξεφύγει τελείως. Έφτασε στο σημείο να «απαιτεί» να δώσουμε στη δημοσιότητα τα εκ του Δήμου ή ΑΝΕΚ ή ΔΕΥΑΚ κτλ. έσοδα ως εφημερίδα ή και φυσικά ως τυπογραφείο Δρόσου τα τελευταία δέκα χρόνια, για ενημέρωση!!

Μην σας φανεί περίεργο με τη φόρα που έχει πάρει ο συγκεκριμένος κύριος, σε λίγο να μας ζητήσει:

1 Τα σωματομετρικά μας στοιχεία.

2. Τον ατομικό και οικογενειακό Ιατρικό φάκελο μας.

3.Πιστοποιητικά γέννησης, βάπτισης, οικογενειακής κατάστασης.

4.Τα Ε9 από γεννήσεως μας.

4. Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων (όχι, αυτό έχει καταργηθεί).

Ας πούμε λοιπόν στον Εμμανουήλ Ολυμπίτη  για να μην έχει και αγωνία, ότι σύντομα θα λάβει απάντηση και στα υπόλοιπα. Ας προετοιμαστεί βέβαια να μας ενημερώσει και ο ίδιος για τα δικά του, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για τα αλλότρια.

Κλείνοντας και παραφράζοντας γνωστή παροιμία να θέσουμε και το ερώτημα μας:

Τι άλλαξε βρε Μανωλιό και το παίζεις τώρα  αλλιώς;
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός