«Πυρ και μανία» ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης. Αποκάλεσε «Νέρωνες» τον Ι.Γαλουζή και συνεργάτες του, επειδή έδωσε συνέντευξη για την χωματερή που καπνίζει. (video)

1993

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Σάββατο πρωί 29 Αυγούστου 2020 ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης με αφορμή συνέντευξη που προηγήθηκε από τον τέως Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή για τη χωματερή, που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Βέβαια το περίεργο είναι, ότι ο Δ.Διακομιχάλης ενημερώθηκε από κάποιο άτομο που ήταν στην περιοχή για τη συνέντευξη του Ι.Γαλουζή προσήλθε στο χώρο της χωματερής και ζήτησε να μιλήσει στο kalymnos- news.gr χωρίς να γνωρίζει τι είχε ειπωθεί από τον τέως Δήμαρχο.

Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος ο Δήμαρχος επιτέθηκε κατά του Ιωάννη Γαλουζή με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ,ενώ της οργισμένης αντίδρασης του δεν ξέφυγε και το kalymnos-news.gr επειδή όπως  είπε αναδεικνύει το θέμα των καπνών που εκπέμπει η Χωματερή

Ο δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης με φόντο τους καπνούς της χωματερής να έχουν δημιουργήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή, μεταξύ άλλων είπε:

Στις 9 το βράδυ δεν κάπνιζε τίποτα. Στις 9 η ώρα πολύ επιλεκτικά στο χείλος του πρανούς αρχίζει και καπνίζει. Εδώ υπάρχει ανθρώπινο χέρι.

Αλλά αυτό που με ενόχλησε γιατί ενημερώνουμε για τα πάντα ,είναι ότι κάποιοι κύριοι ως «Νέρωνες» από το πρατήριο του Κάτρη έδιναν συνέντευξη για τη Χωματερή.

Και ρωτώ τι έκαναν 5 χρόνια. Αλήθεια το λέω. Πλέον το γάντι πέφτει. Γιαυτό το μεγάλο πράγμα. Τι έχουν κάνει. Δεν θα πω τίποτα άλλο.

Σε επισήμανση της Μπέττυς Μαίλλη ότι δεν γνωρίζει τα όσα ειπώθηκαν από τον  κ. Γαλουζή και ότι αυτό που είπε είναι ότι τώρα ακολουθούν τι δική τους τακτική, ο Δ.Διακομιχάλης είπε ότι δεν είναι η σωστή γραμμή γιατί αυτό θα καταρρεύσει.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι  φυλάσσεται σε 17ωρη βάση και θα δει πως θα φυλάσσεται και τη νύχτα.

Επίσης τόνισε ότι σε τέτοια θέματα δεν χωράει αντιπολίτευση όταν έχουν τεράστια ευθύνη. Πέντε χρόνια τι κάνανε; Ρίχνανε χώματα; Αυτό ήταν το  ζητούμενο; Συγχαρητήρια. Το τι προχώρησαν θα το πω επίσημα το Σεπτέμβρη όταν κάνω απολογισμό με επίσημα χαρτιά .Τι έκαναν αυτοί και τι ο Διακομιχάλης.

 Κάνω έκκληση και κάνω και προς εσάς (kalymnos-news.gr) αυτή η ιστορία δεν είναι προς πώληση ,το νησί δυσφημείται το ότι καπνίζει η χωματερή. Ο κόσμος βλέπει  ότι καπνίζει η Χωματερή  εσείς θα τον ενημερώσετε;

Κάποιοι κύριοι αντί να βγαίνουν στα μέσα καλύτερα να σιωπούν. Προχθές ήμουνα μέχρι τις 12.00 που ήταν οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν κριτική από απόσταση. Δεν μπορούν να το παίζουν παρθένες .Πέρασαν 5 χρόνια ,έριχναν χώμα ,αυτό είναι το έργο που έκαναν;

Το τι έκαναν να βγούν με στοιχεία με χαρτιά .Εγώ ευγενώς συνεργάζομαι μαζί τους δεν προκαλώ για τις αδυναμίες που βρήκα, ο τόπος πρέπει να βρεί ένα δρόμο να προχωρά ,αυτός ήταν ο νόμος Τσίπρα . Μέχρι εδώ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

«Πυρ και μανία» ο Δ.Διακομιχάλης κατά Ι.Γαλουζή.Τον αποκάλεσε «Νέρωνα» σε συνέντευξη για χωματερήΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός