Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο γνωστός Χειρουργός ΩΡΛ Αντώνης Καλαφάτης Ματθαίος (video)

2230

Στην ιδιαιτέρα του πατρίδα στην Κάλυμνο βρίσκεται ο γνωστός Χειρουργός ΩΡΛ Αντώνης Καλαφάτης Ματθαίος.

Ο Καλύμνιος  Χειρουργός ΩΡΛ που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, όπως κάθε χρόνο, μαζί με την οικογένεια του επισκέπτεται την Κάλυμνο για διακοπές και βέβαια δεν παραλείπει να συναντήσει αρκετούς συμπατριώτες του και συμπατριώτισσες του που τους παρείχε τις ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητας του.

Ο Αντώνης Καλαφάτης Ματθαίος εκτός της επιστημοσύνης του και τις αδιαμφισβήτητες και αναγνωρισμένες πανελληνίως ικανότητες του στην ειδικότητα του, βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή με ανθρώπινο, φιλικό και απλοϊκό τρόπο παρέχοντας σιγουριά και κουράγιο.

Ο Αντώνης Καλαφάτης Ματθαίος συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Καλύμνιων Ιατρών .

Ως ιδιοκτήτης του kalymnos-news.gr με αφορμή μία προσωπική εμπειρία, που είχα πριν 2 μήνες αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από τη σελίδα μας τον  εξαίρετο Καλύμνιο επιστήμονα ιατρό χειρούργο ωτορινολαρυγγολόγο , Αντώνη Καλαφάτη Ματθαίο και τους συνεργάτες του, για την άψογη αντιμετώπιση της επέμβασης που έκανα στο ρινικό διάφραγμα.

Όλα τα παραπάνω τα  έζησα από πρώτο χέρι πριν  2 μήνες και θεώρησα σκόπιμο την εμπειρία  μου αυτή να την καταγράψω σε 10λεπτο video και να σας την παρουσιάσω, συνιστώντας ανεπιφύλακτα σε όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνήσει με τον Αντώνη Καλαφάτη Ματθαίο που είναι πραγματικά κορυφή στην ειδικότητα του.

Αντώνη σε ευχαριστώ και σου αφιερώνω αυτό το μικρό ρεπορτάζ.

Με εκτίμηση και αγάπη

Δημήτριος Γ.Δρόσος

«Εγχείρηση» ρινικού διαφράγματος με τον Καλύμνιο ΩΡΛ Αντώνη Ματθαίο Καλαφάτη στην ΩΡΛ Athens clinicΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός