Τυπογραφείο Δ.ΔΡΟΣΟΣ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στον τουριστικό χάρτη Καλύμνου οι επαγγελματίες που είχαν καταχωρηθεί στην έκδοση 2019-2020.

781

Από το Τυπογραφείο Δημήτρης Γ.Δρόσος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του covid-19 και την “χαμένη” τουριστική χρονιά που πέρασε, στην ετήσια τουριστική έκδοση μας του χάρτη της Καλύμνου – για τη νέα τουριστική σεζόν 2020-2021 – οι καταχωρήσεις σε αυτόν θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τους επαγγελματίες που είχαν καταχωρηθεί στην έκδοση 2019-2020. Είμαστε δίπλα στον ντόπιο επαγγελματία και τον στηρίζουμε»

Να σημειώσουμε ότι οι διαστάσεις του  χάρτη  είναι 61Χ86, σε  illustrasion χαρτί και φυσικά διπλώνει και είναι πολύ εύχρηστος, κατατοπιστικός και με αρκετές πληροφορίες για τον χρήστη.

Στην μία όψη του υπάρχουν χάρτες της Καλύμνου υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης με focus στις τουριστικές περιοχές, ενώ στην άλλη είναι οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις αλφαβητικά ανά είδος για την ευκολότερη ενημέρωση των αναγνωστών του χάρτη.  

Επιπλέον για την κάθε επιχείρηση υπάρχει στην μακέτα καταχώρησης  και ένα barcode , έτσι ώστε σκανάροντας το με το κινητό ο αναγνώστης, να εμφανίζεται απευθείας η τοποθεσία της επιχείρησης  καθώς και οδηγίες στο  google maps για το  πως  κάποιος  μπορεί να μεταβεί στη συγκεκριμένη επιχείρηση

Οι χάρτες διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ Διανομείς του χάρτη θα είναι οι συμμετέχοντες χορηγοί  στον χάρτη της περσινής περιόδου ,όπως επίσης και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου  Καλυμνίων στο λιμάνι.

Όσοί από του επαγγελματίες περιλαμβάνονται στο χάρτη και δεν έχουν αποθέματα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τυπογραφείο μας  για να τους εφοδιάσουμε.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός