Ενοχλημένη η Δημοτική Αρχή Καλύμνου για δηλώσεις του Ι.Γαλουζή και του Π.Μαγκούλια στο θέμα συνεργασίας.

549

Ενοχλημένη δείχνει η Δημοτική αρχή για δηλώσεις του τέως Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή και του τέως προέδρου του ΔΣ Ποθητού Μαγκούλια για το θέμα συνεργασίας.

Να σημειώσουμε ότι οι επίμαχες  δηλώσεις έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο kalymnos-news.gr αφήνοντας ανοικτό το θέμα της συνέχισης συνεργασίας με την Δημοτική αρχή.

Με δελτίο τύπου το Γραφείο Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη μιλάει για άδικη κριτική από πλευράς Παράταξης Ι.Γαλουζή και για ορισμένα μέλη που δεν μπορεί να ελέγξει και που εμφανίζονται  ως διασπαστές στη συνεργασία.

Επίσης στο δτ ασκώντας κριτική  στην προηγούμενη δημοτική Αρχή αναφέρει ότι ο Ι.Γαλουζής για πέντε έτη δεν έκανε τίποτε για τον ΧΥΤΑ.

 Σίγουρα το δελτίο τύπου αυτό και με τα όσα προηγήθηκαν οδηγεί την συνεργασία της Δημοτικής αρχής με την παράταξη του Ι.Γαλουζή στα άκρα ,την καθιστούν εύθραυστη και πλέον θα είναι θέμα χρόνου να οδηγηθεί σε οριστικό διαζύγιο.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Σ.Σ Δεν μπορεί να μείνουν ασχολίαστα τα  περί a la carte συνεργασίας.

Απαντώντας σε σχετική δήλωση του Π.Μαγκούλια το δτ αναφέρει:Αλλά δε θα δεχθούμε και άδικη κριτική. Γιατί δεν είναι η συνεργασία μας a la carte

Κλείνοντας το δτ αναφέρει: Θα συνιστούσαμε λοιπόν ειλικρίνεια, ευθύτητα και συνέπεια. Διαφορετικά λυπούμαστε , αλλά η συνεργασία μας εις το εξής δε θα είναι a la carte

Προφανώς ο συντάκτης του δτ «φάσκει και αντιφάσκει» αφού εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι μέχρι τώρα η συνεργασία ήταν a la carte

Λεπτομέρειες βέβαια θα μας πείτε!!

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός