Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για την διαβεβαίωση που έλαβε από τον αρμόδιο Υφυπουργό ότι η Τέλενδος περιλαμβάνεται στα νησιά που θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ (video)

339

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα μικρά νησιά που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός .

Να σημειώσουμε ότι την  άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε 26 ακριτικά νησιά προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της φετινής ΔΕΘ.

Το μέτρο αφορά χιλιάδες κατοίκους από το Καστελόριζο μέχρι τη Γαύδο και η απαλλαγή από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα είναι μόνιμη, όπως ανάφερε ο πρωθυπουργός, αρχής γενομένης από το 2020.

«Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα 26 νησιά που δοκιμάστηκαν τους τελευταίους μήνες ισχύει άμεσα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο Μανώλης Μουσελλής αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες πρωί από τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο  Βεσυρόπουλο που ζήτησε τα προτεινόμενα νησιά από την ΠΕ Καλύμνου. Τα νησιά αυτά είναι το Αγαθονήσι, οι Λειψοί, οι Αρκιοί, η Τέλενδος και η Ψέριμος.

Μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η Τέλενδος δεν είναι μεταξύ των νησιών που η Κυβέρνηση προχωρά στην άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ο Έπαρχος ΠΕ Μανώλης Μουσελλής επικοινώνησε τηλεφωνικά ξανά χθες βράδυ με τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο  Βεσυρόπουλο που τον διαβεβαίωσε ότι και η Τέλενδος θα είναι στα νησιά που θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμάντάς για το kalymnos-news.gr  

15-9-2020 O Έπαρχος Μ.Μουσελλής για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στην Τέλενδο

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός