Ο Β. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θέσεις που πήρε ο υπουργός Μ.Βορίδης πάνω στα προβλήματα της Καλύμνου.

417

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, επισκέφθηκε χθες Τρίτη την Κάλυμνο και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα που συνεκλήθη από τον Έπαρχο Καλύμνου-Λέρου-Αστυπάλαιας κ. Μάνο Μουσελή και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και του Γενικού Γραμματέα του ιδίου υπουργείου κ. Γεωργίου Στρατάκου.


Τις θέσεις τους ανέπτυξαν οι εκπρόσωποι των αλιευτικών συλλόγων της Καλύμνου, των κτηνοτρόφων και αγροτών, των επιχειρήσεων ολοθουρίων, των μελισσοκόμων καθώς επίσης η εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος του Τ.Τ.Ε κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη και ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » κ. Ιωάννης Μαστροκούκος .
Στη συνέχεια ο υπουργός και οι παρόντες βουλευτές έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη ο οποίος προηγουμένως είχε τοποθετηθεί και στη σύσκεψη των φορέων στο επαρχείο.


Ο κ. Υψηλάντης με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θέσεις που πήρε ο υπουργός πάνω στα προβλήματα της περιοχής, δήλωσε ότι θα συνεχίσει και ο ίδιος να επιδιώκει μέχρι τέλους την ικανοποίησή τους εκφράζοντας συνάμα την αισιοδοξία του.
Με την ευκαιρία ο βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε στο νησί και με τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου