Ο Δήμος Λέρου Πιστοποιήθηκε ως φιλικός προορισμός για ποδηλάτες.

236

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας έχοντας υπόψιν ότι ο ποδηλατικός τουρισμός είναι, μεταξύ άλλων, η καλύτερη επιλογή για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, ενημερώνει τους πολίτες, τους επισκέπτες και τους φίλους της Λέρου, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασίας πιστοποίησης και προβολής του Δήμου μας ως φιλικού προορισμού για ποδηλάτες (Bike Friendly Destination), λαμβάνοντας μεταξύ άλλων το ψηφιακό σήμα της πιστοποίησης καθώς και λοιπά παραδοτέα, ως εξής:

ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ

1) Ψηφιακό Σήμα Δήμου Λέρου ως Bike Friendly Destination. Το ψηφιακό σήμα θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω προβολή του Δήμου Λέρου με ανάρτησή του στο website του Δήμου και σε άλλα μέσα επικοινωνίας σας(social media, έντυπα, φυλλάδια κλπ).

2) Καταχωρήσεις της παρουσίασης του Δήμου Λέρου ως Bike Friendly
Destination, στο website του Bike Friendly, στο TravelDailyNews
(ελληνικό και διεθνές) και στο ημερήσιο newsletter του TravelDailyNews (ελληνικό και διεθνές):

Bike Friendly:

[GR] https://www.bikehotels.travel/bike-municipalit…/dimos-lerou/
[EN] https://www.bikehotels.travel/…/bike-municipal…/dimos-lerou/

Επιπλέον μπορείτε να δείτε τον Δήμο Λέρου στη λίστα των ελληνικών δήμων που είναι φιλικοί προορισμοί σε ποδηλάτες εδώ:
https://www.bikehotels.travel/…/bike-municipal…/dimos-lerou/ όπως και στον χάρτη της Ελλάδας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του μέσου, εδώ:

Travel Daily News (ελληνικό):

[PRESENTATION] https://traveldailynews.gr/columns/article/3654
[NEWSLETTER] https://traveldailynews.gr/newsletter

Επιπλέον μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση της παρουσίασης του Δήμου Λέρου στην στήλη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του μέσου εδώ https://traveldailynews.gr/. Ακόμη μπορείτε να δείτε το banner του Δήμου Λέρου σε λειτουργία rotation στην αρχική σελίδα του μέσου εδώ https://traveldailynews.gr και με link στο website του Δήμου.

Travel Daily News (διεθνές):

[PRESENTATION]
https://www.traveldailynews.com/…/leros-an-exceptional-natu…
[NEWSLETTER] https://www.traveldailynews.com/newsletter

Επιπλέον μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση της παρουσίασης του Δήμου Λέρου στην στήλη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του μέσου εδώ https://www.traveldailynews.com/. Ακόμη μπορείτε να δείτε το banner του Δήμου Λέρου σε λειτουργία rotation στην αρχική σελίδα του μέσου εδώ https://www.traveldailynews.com/  και με link στο website του Δήμου.

Newsletter Travel Daily News (ελληνικό & διεθνές):

Η παρουσίαση του Δήμου στο newsletter των TDN (gr & com), αποστέλλεται σε καθημερινή βάση από την Παρασκευή 4/9 στη λίστα των παραληπτών των μέσων (5.800 παραλήπτες για το ελληνικό TDN και 18,400 παραλήπτες για το διεθνές TDN).

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, σε σχετική δήλωση του αναφορικά με το θέμα δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή Λέρου προσπαθεί αθόρυβα να επιμηκύνει την Τουριστική Σεζόν με διάφορες δράσεις, όπως είναι και η συγκεκριμένη.

Σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λέρου, τα μέλη του οποίου
καταβάλουν σκληρή δουλειά, συντηρώντας παλιές και νέες περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές μέσα στην υπέροχη φύση της Μερικιάς, αλλά και πολλών άλλων σημείων του νησιού, καταβάλουμε προσπάθειες να εδραιωθούμε ως νησί ως Ποδηλατικός Προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχαριστώ θερμά τον ποδηλατικό όμιλο Λέρου και τους συνεργάτες μου, γι’ αυτή την θετική εξέλιξη, διότι η Λέρος πάει μπροστά μόνο με συνεργασίες και όχι με μιζέρια.

Συνεχίζουμε με πιο γρήγορο βηματισμό για να δώσουμε στη Λέρο όλα όσα της αξίζουν!»