Το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Μάκη Βορίδη στην Κάλυμνο.

599

Σήμερα Κυριακή πρωί 27 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή και το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο υπουργός θα αφιχθεί στην Κάλυμνο  την  Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8.00 το πρωί αεροπορικώς.

Θα μεταβεί στο Επαρχείο Καλύμνου όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Φορέων πρωτογενούς τομέα του νησιού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Μετά το Επαρχείο Καλύμνου θα επισκεφτεί το Δημαρχείο και θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.

 Το μεσημέρι της Τρίτης θα μεταβεί στον Εμπορειό Καλύμνου όπου θα συναντηθεί με τα μέλη  του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου που του έχουν απευθύνει και τη σχετική πρόσκληση να επισκεφτεί την Κάλυμνο.

Στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα σε εστιατόριο του Εμπορειού  που θα παραθέσει προς τιμή του ο Αλιευτικός Σύλλογος Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών.

Το απόγευμα θα συναντηθεί στην Πόθια με τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και στις 7.00 το απόγυεμα θα αναχωρήσει για Κω συνοδευόμενος από αλιευτικά σκάφη.

Το παραπάνω πρόγραμμα ήδη έχει σταλεί στο Γραφείο του Υπουργού για οριστικοποίηση .
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός