Κρεμάτη φούσκα σε φύλλο γιουφκά με μελάνι σουπιάς από τον Καλύμνιο σεφ Δημήτρη Κουλλιά

1328

Δεν ξέρω γιατί αλλά οι Καλύμνιοι σεφ ξεπερνούν τον εαυτό τους και ετοιμάζουν εντυπωσιακά πιάτα!

Ο σεφ Δημήτρης Κουλλιάς για ένα prive δείπνο στο εστιατόριο Asclepius του Horizon Beach Resort στην Κω, ετοίμασε κρεμάτη φούσκα σε φύλλο γιουφκά με μελάνι σουπιάς!

Πέραν του ότι έφτιαξε γιουφκά με μελάνι σουπιάς, το εντυπωσιακό είναι άλλο!

Για την κρεμα φούσκας που έφτιαξε, έδωσε τη συνταγή και την τεχνογνωσία στο Συνεταιρισμό Γυναικών Καλυμνου και το προϊόν θα διατίθεται σε λίγες μέρες συσκευασμένο σε βαζάκια στο εμπόριο!

Αρχικά στα γύρω νησιά και αργότερα σ’όλη την Ελλάδα.

Ο ίδιος ο σεφ δηλώνει ενθουσιασμένος που δάμασε ένα προϊόν όπως η φούσκα που το πάλευε χρόνια..Μου λέει ότι σε κάθε μπουκιά ξαφνιάζεται κι ο ίδιος. Ένα μυστήριο όπως η ίδια η θαλασσα… Ανυπομονώ να το γευτω!

Aisthiseon Gefseis