Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση νέου λέβητα θέρμανσης στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου (video)

803

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη πρωί 16 Σεπτεμβρίου 2020 το 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη ,τη δημοική σύμβουλο Ρένα Μαγκάκη και ο δημοτικό σύμβουλο Νικήτα Γιαννικουρή.

Αφορμή της επίσκεψης η τοποθέτηση ενός νέου λέβητα που θα καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του νέου διδακτηρίου,ενώ υπάρχει η δυνατότηα να επεκταθεί και στο παλαιό κτίριο με ορισμένες παρεμβάσεις.

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Χώρας Δημήτρης Χαντζαρίδης που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίλυση ενός προβλήματος που υπήρχε.

 Ο δήμαρχος Καλυμνίων αναφέρθηκε στην άμεση ανατπόκριση της Δημοτικής Αρχής στο αίτημα που τέθηκε κατά την περσινή περίοδο, καθώς και στην επόμενη κίνηση που είναι η αντικατάσατση των κουφωμάτων.

Τέλος είπε ότι σύντομα θα γίνει η αξιοποίηση των 360.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ που αφορύν σε επισκευές- συντηρήσεις με την εκπόνηση μίας συνολικής μελέτης καθώς και το 1 εκατομμύριο ευρώ που θα διατεθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για σχολικές μονάδες.

Να σημειώσουμε ότι ο λέβητας τοποθετήθηκε από την Εταιρεία Τόλιου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

16-9-2020 Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση λέβητα θέρμανσης στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας