Το στενό της εγκατάλειψης -Τα παράπονα κατοίκου της περιοχής

1845

Από την αναγνώστρια Ειρήνη Νυστάζου Ρούφα ,λάβαμε την παρακάτω επιστολή για την εγκατάλειψη ενός μικρού  δρόμου ξεχασμένου στο κέντρο της Πόλης.

Η κυρία Ειρήνη Νυστάζου Ρούφα είναι κάτοικος της περιοχής

Παραθέτουμε την επιστολή της:

2020 -20 χρόνια μετά το πολυαναμενόμενο κ πολυσυζητημένο millennium,την αλλαγή της χιλιετίας,η οποία θα σηματοδοτούσε ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς, και ειδικά σε αυτόν της τεχνολογίας, υπάρχουν ακόμα περιοχές στην καρδιά της πόλης, που χαρακτηρίζονται αν μη τι άλλο “επιεικως” τριτοκοσμικές.

Σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία, αν όχι το πιο κεντρικό, ανάμεσα σε ιατρεία, γραφεία κ τράπεζες, απέναντι από το μεγαλύτερο  parking , μέσα στο στενό όπου ήταν παλιά το GARDEN,υπάρχει ένα δρομάκι ξεχασμένο από όλους κ από όλα.

Όταν όλοι οι δρόμοι κ τα δρομάκια, ακόμα κι αυτά που οδηγούν σε στάνες ζώων έχουν πλακοστρωθεί, οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με περιττώματα ζώων ,σκουπίδια, για να μην αναφέρω την περίοδο του χειμώνα που σε περίπτωση καταρρακτώδεις η μη βροχής, όταν το στενό μετατρέπεται σε βούρκο γεμάτο κουνούπια και οι κάτοικοι πρέπει να διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις για να μπορέσουν να περάσουν χωρίς να χωθούν στη λάσπη μεταφέροντας τη στα σπίτια τους με ο,τι αυτό συνεπάγεται.Π

αρόλο που έχουν γίνει αρκετές φορές κρούσεις εδώ κ χρόνια στις εκάστοτε ιθύνουσες Δημοτικές Αρχές, δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός κ το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν το πρέπον άμεσα αλλά κ αποτελεσματικά για να εξαλειφθεί αυτή η εστία μικροβίων καθώς δεν είναι θέμα καλαισθησίας του χώρου αλλά υγιεινής της περιοχής.

Με τιμή, Ειρήνη Νυστάζου Ρούφα 

Κάτοικος της περιοχής