Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Γιάννης Τσικούρης πολιτικός μηχανικός.

8030

Την τελευταία του πνοή άφησε σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν σήμερα πρωί Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020, ο Γιάννης Τσικούρης,  σκορπίζοντας θλίψη στην Καλυμνιακή κοινωνία.

O Γιάννης Τσικούρης του Ελευθερίου και της Ελευθερίας γεννήθηκε στις 2.4.1968. Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Κάλυμνο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τεχνικό γραφείο που διατηρούσε με τον γαμπρό του Νικήτα Τσαγκάρη.

 Συμμετείχε ενεργά στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για πολλά χρόνια, τόσο στη Μόνιμη Επιτροπή Καλύμνου του ΤΕΕ της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος ,ενώ μέχρι σήμερα ήταν γραμματέας, όσο και στην αντιπροσωπεία του Τμήματος Δωδεκανήσου του ΤΕΕ της οποία διετέλεσε μέλος για μια θητεία.

Παντρεμένος με την Πηνελόπη Θωμά, απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Λευτέρη.

Ο εκλιπών ήταν δραστήριος, χαρούμενος, εξυπηρετικός, χαμογελαστός, ευγενικός, αγαπητός σε φίλους και συναδέλφους

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 2.00 το μεσημέρι  στον Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στην Πόθια Καλύμνου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο στα παιδιά του και στους οικείους του

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντι στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στο “Σωματείο Τριών Ιεραρχών”. Κυτίο θα υπάρχει στην είσοδο του Ιερού Νοαύ.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός