Αγανάκτηση από τους ανθρώπους του μπάσκετ στην Κάλυμνο για τις επικίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις με αφορμή τον τραυματισμό ενός 12χρονου (video)

554

Mε αφορμή τον τραυματισμό ενός 12χρονου αθλητή , ευτυχώς όχι σοβαρά, χθες Σάββατο στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο και την κραυγή αγωνίας από τους ανθρώπους του μπάσκετ για τις επικίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις, ο φακός του kalymnos-news.gr σήμερα Κυριακή μεσημέρι βρέθηκε στο χώρο.

Ο Ζαχαρίας Καρδούλιας προπονητής των μικρών αθλητών και ο Αντώνης Κουτούζης ,Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας μπάσκετ Καλύμνου μας μίλησαν για την επικινδυνότητα τόσο του ανοιχτού όσο και του κλειστού γηπέδου μπάσκετ που εγκυμονούν κινδύνους για τους αθλούμενους.

Να σημειώσουμε ότι για το ανοιχτό γήπεδο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού είναι μέσα στις δυνατότητες των Υπηρεσιών του Δήμου Καλυμνίων να αποκαταστήσει το δάπεδο και τα διάφορα σημεία  παγίδες που υπάρχουν και δημιουργούν τις επικίνδυνες προϋποθέσεις να γλιστρούν οι αθλητές και να χάνουν την ισορροπία τους.

Αυτό μάλιστα μπορεί να γίνει άμεσα και δεν χρειάζεται να περιμένει ο Δήμος πότε θα διατεθούν τα χρήματα από την Περιφέρεια.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς και τα όσα είπαν οι παράγοντες της Ακαδημίας.

25-10-2020 Αγανάκτηση στους ανθρώπους του μπάσκετ για τις επικίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις