Ανέλαβε καθήκοντα ο Σάκης Τηλιακός στην ΑΕΝ Καλύμνου (video)

560

Δημοσιεύτηκε χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 η απόσπαση του Σάκη Τηλιακού στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Καλύμνου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική απόφαση που υπογράφουν η Υπουργός Παιδείας και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής. εγκρίνεται η απόσπαση του ΤΗΛΙΑΚΟΥ Σακελλάριου του Ηλία, μόνιμου εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ90, Δευτ/μιας Εκ/σης Δωδεκανήσων – Επαγγελματικού Λυκείου Καλύμνου, κάτοχο πτυχίου Τμήματος Ναυτ/κών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με βαθμό Α΄ και Α.Μ.229754, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, για δύο (02) ακαδημαϊκά έτη, κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων.

Σήμερα Τρίτη πρωϊ 20 Οκτωβρίου ο Σάκης Τηλιακός παρουσιάστηκε  στην ΑΕΝ και ανέλαβε τα καθήκοντα του ,που κατείχε μέχρι και στο τέλος του Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Θα συνεχίσει και στο φετινό Ακαδημαϊκό έτος να εκτελεί τα χρέη του Αναπληρωτή Διευθυντή Σπουδών και θα προΐσταται του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου  της ΑΕΝ και όπως μας είπε από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα

Δείτε τα όσα είπε ο Σάκης Τηλιακός στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

20-10-2020 Ανέλαβε καθήκοντα ο Σάκης Τηλιακός στην ΑΕΝ Καλύμνου

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός