Αναστασία Κάτρη: Υπάρχουν προβλήματα στο γήπεδο που μπορούν με ελάχιστο τίμημα να επιλυθούν άμεσα- Επικίνδυνα τα 2 σκάμματα (video)

670

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 στο δημοτικό στάδιο Καλύμνου και είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Δημοτική σύμβουλο και γνώστρια του χώρου του αθλητισμού Αναστασία Κάτρη.

Μία συζήτηση που περιστράφηκε στην  κακή κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και  κυρίως σε προβλήματα που υφίστανται και έχουν σχέση με την ασφάλεια των αθλητών και μπορούν να επιλυθούν άμεσα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Αναστασία  Κάτρη καλοδεχούμενη η προγραμματική σύμβαση για την ανακαίνιση του γηπέδου, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούν να επιλυθούν άμεσα ,να μην περιμένουν και τα οποία είναι πολύ σημαντικά, έχουν σχέση με θέματα ασφαλείας ,το τίμημα τους είναι πολύ μικρό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Να εστιάσουμε στα δύο σκάμματα του γηπέδου που είναι επικίνδυνα, επειδή δεν υπάρχει επαρκής άμμος.

Δύο σκάμματα για άλματα που μπορούν να γίνουν ασφαλή για χρήση από τους αθλητές αρκεί να τοποθετηθεί  από ένα αυτοκίνητο άμμος.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε η Αναστασία Κάτρη στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

29-10-2020 Αναστασία Κάτρη: Επικίνδυνα τα 2 σκάμματα στο δημοτικό στάδιοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός