Από τη συμμετοχή του Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου σε αγώνες χρονομέτρησης στη Ρόδο (video)

508

Το Σάββατο 24/10 οι πιγκουίνοι Ρόδου διοργάνωσαν κοινή χρονομέτρηση στο κολυμβητήριο του κολλεγίου Ρόδου.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες που ζούμε και σε μια χρόνια με λίγες αγωνιστικές δραστηριότητες για τα σωματεία της κολύμβησης στην περιοχή μας, δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον  ακολουθώντας το Πρωτόκολλο της ΓΓΑ για την κολύμβηση πραγματοποιήθηκε η κοινή χρονομέτρη με τα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Σίγουρα οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου και η πολύ καλή προετοιμασία από τις ομάδες δημιούργησαν ένα ασφαλές περιβάλλον.

Συμμετείχαν οι ομάδες Πρωτέας Καλύμνου με 11 αθλητες, το Ροδίων Άθλησις με 22 αθλητές και οι Πιγκουίνοι Ρόδου με 45 αθλητές τις προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας. Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να χρονομετρηθούνε σε 4 αγωνίσματα περνώντας ένα έντονο προπονητικό 2ωρο . Όλοι οι αθλητές στο τέλος του χρονομέτρου παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για την συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων τους . Το απόγευμα της ίδια μέρας η ομάδας μας συμμετείχε σε αντίστοιχη χρονομέτρηση στο Ροδίων άθλησης .

Το penguins chrono αντικατέστησε το 3o Penguins Cup που ήταν να διοργανωθεί στις ίδιες ημερομηνίες .

Για τους αγώνες αυτούς και τη συμμετοχή των 11 αθλητώντου ΠΡΩΤΕΑ μίλσε στην κάμερα του kalymnos-news.gr ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Γλυνάτσης και οι αθλητές που έλαβαν μέρος.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

27-10-2020 Από τη συμμετοχή του ΠΡΩΤΕΑ Καλύμνου σε κολυμβητικούς αγώνες στη Ρόδο