Βλάβη στο”ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ”στο Μαστιχάρι-Οι 88 επιβάτες του μεταφέρθηκαν με το”ΗΛΙΑΣ Τ”

932

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr βλάβη παρουσιάστηκε στη μίζα του σκάφους ”ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” της ΑΝΕΚ χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ,με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκτελέσει το δρομολόγιο στις 9.00 το βράδυ από Μαστιχάρι για Κάλυμνο.

Οι 88 επιβάτες του σκάφους μεταφέρθηκαν από το “ΗΛΙΑΣ Τ” που εκτέλεσε έκτακτο δρομολόγιο και αφίχθηκαν στην Κάλυμνο με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου.

Από το πλήρωμα αντικαταστάθηκε η μίζα με εφεδρική και αναμένεται η επιθεώρηση του σκάφους για να αναχωρήσει από Μαστιχάρι.

Από το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, η Λιμενική Αρχή Καρδάμαινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ”ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Καλύμνου 628, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή μίζα της κύριας μηχανής κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από το λιμένα Μαστιχαρίου ν. Κω προς το λιμένα ν. Καλύμνου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμαινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι ογδόντα οκτώ (88) επιβάτες του προωθήθηκαν στο προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός